Bedrijfsprofiel

Op grond van zijn ervaring en snelheid van werken komt Evert Blijsie tot onderscheidende en toch betaalbare producties.

Drijvende kracht achter Blijsie Audiovisueel is Evert Blijsie. Evert beschikt over ruim 30 jaar ervaring als cameraman. Van oorsprong docent, waarbij hij het lesgeven combineerde met freelance werkzaamheden voor onder meer de landelijke omroepen RTL4, NOS, maar ook BBC. In ‘Hilversum’ kreeg hij een harde leerschool met het maken van nieuwsreportages voor onder meer RTL4-Nieuws en NOS Journaal, wat een belangrijke ervaring vormde voor de rest van zijn carrière als filmer.

Ervaring

Hoe maak je een productie waarbij het lijkt alsof er met meerdere camera’s gefilmd wordt terwijl maar 1 cameraman actief is? Als self made cameraman leerde Evert Blijsie het belangrijkste in de praktijk, iets waar hij nu de vruchten van plukt in zijn eigen bedrijf Blijsie Audiovisueel. Op grond van zijn ervaring en snelheid van werken komt Evert Blijsie tot onderscheidende en toch betaalbare producties.

Allround videoproductiebedrijf

Een volledig bedrijfsprofiel, verslag van een event, instructiefilms of een persoonlijk document. Blijsie Audiovisueel is een allround videoproductiebedrijf dat op grond van jarenlange ervaring alle facetten van het film- en videovakgebied tot in de puntjes beheerst. Blijsie Audiovisueel verzorgt daarbij de volledige productie, inclusief camera, geluid, voice over en muziek, inclusief editing met eigen montagefaciliteiten.

Eén contactpersoon

Wel altijd heeft u te maken met één contactpersoon die zorgt voor de begeleiding van het gehele project. Een kwalitatief uitstekend eindproduct leveren, dat ook nog betaalbaar is. Goed in meedenken, zodat ook vooraf concept en draaiboek samen worden ontwikkeld en video op de juiste manier wordt ingezet in uw marketingplan.

Breed portfolio

Dat is kort samengevat wat Blijsie Audiovisueel te bieden heeft. Overtuig u zelf van de kracht van video door het zeer brede portfolio te bekijken wat op deze site te vinden is. Om maar een greep te noemen: een event voor Microsoft Nederland, een reportage voor het Longfonds, nieuwsreportage voor omroep HK13, bewogen portretten voor de Alzheimer Stichting, een documentaire iov bouwbedrijf Strukton over de bouw van de Houtwal garage.