VertelMeJeVerhaal

Screen Shot 2015-12-28 at 21.47.50Screen Shot 2015-12-28 at 21.46.11Hoe mooi zou het zijn wanneer je ervoor kiest om een levensverhaal van iemand vast te leggen op video. Dat is wat wij met VertelMeJeVerhaal kunnen verzorgen.”  

Je herkent het vast wel. Het oude fotoalbum wordt van zolder gehaald. Ouders of grootouders graven in hun geheugen en vertellen de anekdotes van vroeger. Maar wat wanneer het oudere familielid is weggevallen, of dat je vader, moeder, oma en opa zo op leeftijd zijn dat hij of zij zich alles niet meer precies kan herinneren. Of wanneer door ziekte, bijvoorbeeld bij Alzheimer, het geheugen mensen in de steek laat.

Interview, het hoe en wat: 

Na onderlinge afstemming volgt er eerst een voorgesprek/ kennismakingsgesprek, waarin  onze interviewer verder in gaat op de te bespreken onderwerpen van het interview/gesprek. Daarna wordt er door ons een vervolgafspraak gemaakt voor het opnemen van het gesprek op video.

Dit kost net zoals het voorgesprek een half dagdeel. Daarbij zijn zoveel mogelijk de kinderen van de geïnterviewde bij de opnames aanwezig, dit ter ondersteuning. Hoe mooi is het om dit als aandenken op tijd te hebben geregeld? Want hoe vaak hoor je niet: “Hadden we maar eerder meer beelden gemaakt van vader, moeder, opa en oma!

VertelMe Je Verhaal: het mooiste cadeau dat je kunt geven!

Vertel Me je Verhaal is daarom uitstekend geschikt om cadeau te geven binnen je familie. Hoe leuk kan het zijn om bij een verjaardag of huwelijksjubileum een mooie videoreportage van de hoofdpersoon cadeau te doen.

Er zijn daarbij verschillende vormen mogelijk. We noemen ze gemakshalve brons, zilver en goud. Wij informeren je graag over de verschillende opties.

Er is al een mooie video te maken vanaf € 250,00. (afhankelijk van je wensenpakket)

Reactie van dochter Liane op het interview met haar vader Arie Wolfert

Reactie van Diane Vivas op het interview met haar vader Antonio

 Voorbeelden van Vertel Me Je verhaal:Screen Shot 2015-12-28 at 21.45.07

Als oprichter en eigenaar van zijn familiebedrijf wordt het nu tijd om het bedrijf over te dragen aan de nieuwe generatie. De verhalen van het ontstaan van het  bedrijf, de groei, de uitdagingen en successen worden op een professionele wijze inzichtelijk gemaakt.

De verhalen van het allereerste begin blijven bestaan voor het nageslacht. Daarnaast zal de oprichter met trots zijn/haar verhaal kunnen vertellen en een mooie levensloop inzichtelijk maken.

Ouders die hun zilveren of gouden bruiloft vieren in goede gezondheid. De verhalen over hoe deze man en vrouw jaren geleden elkaar hebben leren kennen, de uitdagingen die het leven hen heeft gebracht, het succes van een goed huwelijk als mooi videoportret namens de kinderen aangeboden.

Een vader of moeder die beginnende ziekte van Alzheimer heeft laten vertellen over zijn/haar leven nu de verhalen nog verteld kunnen worden.

Die man of vrouw die op jonge leeftijd ziek wordt en niet lang meer heeft te leven laat een kwetsbaar en eerlijk video portret maken van de laatste maanden van zijn/haar leven. Op deze manier kunnen er herinneringen worden opgehaald of juist mooie woorden voor later gesproken kunnen worden.

Oma of opa die veel te vertellen hebben en graag de kinderen en klein kinderen een kijkje in hun bewogen leven willen geven. Mooi document voor later.