Bedrijfsfilm laten maken

 

Bedrijfsfilms en levensverhalen

Wil je een bedrijfsfilm laten maken? Best lastig om de aard en activiteiten van je bedrijf goed, aantrekkelijk en onderscheidend te vertalen naar een bedrijfsfilm die de doelgroep aanspreekt. Je kunt dan twee dingen doen de beslissing voor je uitschuiven óf contact opnemen met Blijsie Audiovisueel.

Wij ondersteunen je namelijk van A tot Z. Van idee tot oplevering. Ook als je behoefte hebt aan een instructiefilm of een  videoverslag van een evenement.

Van concept tot oplevering

Hier een goede tekst over de werkwijze: stap voor stap, met bij elke stap een uitleg over het hoe en waarom.

Bekijk de voorbeelden

Daarom Blijsie Audiovisueel

Wil je een bedrijfsfilm/promo laten maken? Best lastig om de aard en activiteiten van je eigen bedrijf aantrekkelijk en onderscheidend te vertalen naar een bedrijfsfilm, die je doelgroep aanspreekt.

Er zijn ondernemers, die zelf een bedrijfsvideo maken. Laat ik je meteen maar vertellen dat je dat beter niet zelf kan doen. Een buitenstaander kijkt met een heel andere blik naar jouw bedrijf dan je zelf. Je eigen” kindje” in de verkoop zetten is met een blinddoek biljarten. Je bent er te dicht bij betrokken en dat is een flinke handicap wb de audiovisuele vertaling van waarin je excelleert.

Blijsie Audiovisueel kent het klappen van de zweep en voelt feilloos aan hoe je je bedrijf moet promoten. Wij ondersteunen je van A tot Z. Van idee tot oplevering. Ook als je behoefte hebt aan een instructiefilm of een videoverslag van een evenement.

Blijsie Audiovisueel

Dixielanddreef 1
Harderwijk

Dixielanddreef 1
Harderwijk

06-288 93 008
info@blijsieaudiovisueel.nl

Contactformulier

8 + 4 =