Vertel Me Je Verhaal

Levensverhaal of familieverhaal op video

Ieder mens heeft een uniek verhaal. En dat verhaal is het waard om verteld te worden. En om vast te leggen. Dat kan natuurlijk in de vorm van een tekst. Maar nog mooier en belevingsvoller is een levensverhaal op video.

Mooi voor de hoofdpersoon zelf, belangrijk voor de kinderen en kleinkinderen. Want daarmee blijft de herinnering levend, wat er ook staat te gebeuren.

Wat zeggen onze klanten van het resultaat

Het concept: Vertel Me Je Verhaal

Na onderlinge afstemming volgt er eerst een voorgesprek/ kennismakingsgesprek, waarin  onze interviewer verder in gaat op de te bespreken onderwerpen van het interview/gesprek.

Daarna wordt er door ons een vervolgafspraak gemaakt voor het opnemen van het gesprek op video. Dit kost net zoals het voorgesprek een half dagdeel. Daarbij zijn zoveel mogelijk de kinderen van de geïnterviewde bij de opnames aanwezig, dit ter ondersteuning. Hoe mooi is het om dit als aandenken op tijd te hebben geregeld?

“Hadden we maar eerder meer beelden gemaakt van vader, moeder, opa en oma!

Bekijk enkele mogelijkheden

Prijzen en mogelijkheden

De opnames worden op HD kwaliteit afgeleverd en naar keuze op USB-stick of op M-Disc (millennium disc) dit is een HD DVD en is jaren lang bestand tegen oxidatie.

Het is ook mogelijke om een VertelMeJeVerhaal-interview cadeau te doen. Hoe mooi is dat en een prachtig aandenken voor later.

Blijsie Audiovisueel

Dixielanddreef 1
Harderwijk

Dixielanddreef 1
Harderwijk

06-288 93 008
info@blijsieaudiovisueel.nl

Contactformulier

2 + 15 =