Vertel Me Je Verhaal

 

Levensverhaal of familieverhaal op video

Ieder mens heeft een uniek verhaal. En dat verhaal is het waard om verteld te worden en om vast te leggen.

Dat kan natuurlijk in de vorm van een tekst. Maar nog mooier en belevingsvoller is een levensverhaal op video. Zo worden de familieverhalen blijvend vastgelegd voor de volgende generaties.  

VertelMeJeVerhaal is daarom uitstekend geschikt om cadeau te geven binnen de familie. Hoe mooi is het om bij een verjaardag of een huwelijksjubileum een fraaie videoreportage van de hoofdpersoon gezamenlijk als familie cadeau te geven!  Mooi voor de hoofdpersoon zelf en belangrijk voor de kinderen en kleinkinderen. Daarmee blijft de herinnering levend, wat er ook staat te gebeuren. Ook bij ernstige ziekte kan een persoonlijk interview van grote waarde zijn en worden.

Bekijk de promo over Vertel Me Je Verhaal

Het concept: Vertel Me Je Verhaal

Na onderlinge afstemming volgt er eerst een voorgesprek/ kennismakingsgesprek, waarin  onze interviewer verder in gaat op de te bespreken onderwerpen van het interview/gesprek.

Daarna wordt er door ons een vervolgafspraak gemaakt voor het opnemen van het gesprek op video. Dit kost net zoals het voorgesprek een half dagdeel. Daarbij zijn zoveel mogelijk de kinderen van de geïnterviewde bij de opnames aanwezig, dit ter ondersteuning. Hoe mooi is het om dit als aandenken op tijd te hebben geregeld?

“Hadden we maar eerder meer beelden gemaakt van vader, moeder, opa en oma! 

Wat zeggen onze klanten van het resultaat

Prijzen (vanaf € 495) en mogelijkheden

De opnames worden op HD kwaliteit afgeleverd en naar keuze op USB-stick of op M-Disc (millennium disc) dit is een HD DVD en is jaren lang bestand tegen oxidatie.

Het is ook mogelijke om een VertelMeJeVerhaal-interview cadeau te doen. Hoe mooi is dat en een prachtig aandenken voor later.

 

Blijsie Audiovisueel

Dixielanddreef 1
Harderwijk

Dixielanddreef 1
Harderwijk

06-288 93 008
info@blijsieaudiovisueel.nl

Contactformulier

6 + 5 =